Welkom

Ik heet u van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Hans Bras en mijn bedrijf begeleidt uw bouwprojecten en uw mensen in de bouwbranche.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze wordt in overleg met u vastgesteld. Kernbegrippen zijn en blijven hierbij transparantie, eenvoud, duidelijkheid en professionaliteit. Omdat Brabopro werkt voor uitvoerende partijen én opdrachtgevers zijn deze kernwaarden erg belangrijk. Mijn bedrijf bestaat uit enkel mijzelf! Ik heb echter contacten met diverse bedrijven en zelfstandigen in de branche zodat ik in staat ben om meerdere disciplines, veel expertise én een grotere personele capaciteit aan te bieden.

Mijn visie

Mijn visie ter attentie van mijn bedrijf is dat ik mijn opdrachtgever wil ondersteunen daar waar ik kan en ervoor zorgen dat er een meerwaarde wordt geboden. Deze meerwaarde kan zijn dat ik een prestatie verzorg, een takenpakket vervul, mensen ondersteun, etcetera. Ik heb in de afgelopen jaren diverse collega’s in de bouwbranche leren kennen die mij hierin kunnen en willen ondersteunen of die ik anderszins kan inschakelen. Bouwen doe je namelijk niet alleen; Bouwen is samenwerken en er is vaak behoefte aan meer dan één discipline.

Historie

Na mijn opleiding bouwtechnische bedrijfskunde aan Avans Tilburg ben ik circa 15 jaar werkzaam geweest in diverse functies bij drie aannemersbedrijven. In deze periode heb ik diverse facetten in het bouwproces mogen meemaken en is er een gefundeerde bouwkundige basis gegroeid. Vanuit mijn laatste functie als projectleider in loondienst bij Bouwgroep Moonen in ’s-Hertogenbosch ben ik op 1 januari 2009 gestart met mijn eigen bedrijf Brabopro. In het begin samen met mijn broer Jan en na anderhalf jaar hebben we in zeer goed overleg besloten dat ik het bedrijf alleen voort ga zetten. In deze periode ben ik ook in aanraking gekomen met Avans Tilburg en ben daar na het geven van enkele gastcolleges aangesteld als parttime hogeschooldocent op dezelfde opleiding waar ik eind jaren tachtig, begin jaren negentig gestudeerd heb.